Retourneren

Onze prioriteit is de best mogelijke service aan onze klanten, wij zullen altijd ons best doen om dit na te streven.

Als u om de een of andere reden niet helemaal content bent met uw aankoop kunt u deze binnen 14 dagen aan ons retourneren en dan zullen wij uw aankoopbedrag terug storten.

Voordat u het artikel retourneert, vragen wij u om ons ter informatie een email via info@crispsheets.nl te sturen. U krijgt dan van ons een retour referentie en het verzend adres.

Het geretourneerde artikel dient in dezelfde conditie te zijn als toen u het artikel ontving; onbeschadigd, ongebruikt en inclusief de verpakking.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retour sturen van uw aankoop.

Gelieve het pakket goed te verpakken om verlies te voorkomen, het pakketje is uw verantwoordelijkheid totdat het ons adres heeft bereikt.

Zodra wij het retour hebben ontvangen, wordt het gecheckt op eventuele beschadigingen. Als het artikel onbeschadigd is en in de originele conditie zullen wij het aankoop bedrag binnen 4 dagen retourneren. Graag maken wij u erop attent dat de door u betaalde, originele verzendkosten niet zullen worden gecrediteerd door ons. Het bedrag wordt terug gestort op de door u betaalde betalingsmethode.

Wij behouden het recht om terugbetaling te weigeren als het naar ons geretourneerde pakket is beschadigd, incompleet of als het niet onder onze omruiling voorwaarden valt.

Artikelen uit de sale, kortingsacties en/of ‘custom made’ bestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

Tot op heden kunt u aankopen niet omruilen voor een ander artikel.

Als uw aankoop verkeerd of beschadigd geleverd is verzoeken wij u ons binnen 48 uur na ontvangst te contacteren. U kunt ons contacteren via het contact formulier op de website of door een email te sturen naar info@crispsheets.nl

Annulering

Mocht u binnen 24 uur toch spijt hebben van uw aankoop, staan wij het toe om uw order te annuleren. Dit kunt u doen door middel van een email via ons contactformulier of door een email te sturen naar info@crispsheets.nl